GRILLOWANY SER W FRYTKOWNICY – NAJLEPSZA KANAPKA Z GRILLOWANYM SEREM, JAKĄ KIEDYKOLWIEK JADŁEM!
GRILLOWANY SER W FRYTKOWNICY – NAJLEPSZA KANAPKA Z GRILLOWANYM SEREM, JAKĄ KIEDYKOLWIEK JADŁEM!
Jedna z najlepszych kanapek z grillowanym serem, które kiedykolwiek miałem, była w Bostonie. Używali sera gouda i powiedzieli nam, że sekretem jest użycie mieszanki majonezu i masła na zewnątrz grillowanego sera. Od tego czasu zawsze robiłem mój grillowany ser używając majonezu i mogę obiecać, że to zmieni twoje grillowane kanapki z serem.
Teraz, Air Fryer Grilled Cheese? Ten grillowany ser jest absolutnie najlepszym grillowanym serem, jaki kiedykolwiek miałem. Gotuje go doskonale chrupiące i topi ser po prostu prawo.
Grillowany ser z frytownicy Składniki
Ten grillowany ser z frytownicy nie może być łatwiejszy. Wszystkie składniki są prawdopodobnie w twojej spiżarni właśnie teraz. Na co więc czekasz?
Chleb na zakwasie: Wolę chleb na zakwasie, ale możesz użyć swojego ulubionego chleba.
Ser: Użyj dowolnego dobrego sera topionego, amerykańskiego, goudy, cheddara lub gruyere.
Mayo: Nie myl tego z miracle whip.
Masło: Dodaje smaku i pomaga zbrązowić chleb.
Składniki
4 kromki chleba na zakwasie*.
4 plasterki sera cheddar lub dobrego sera topionego, jak amerykański, gruyere lub gouda.
2 łyżki stołowe majonezu
1 łyżka zmiękczonego masła
Instrukcje
Dwa plastry sera ułożyć pomiędzy dwoma kromkami chleba. W małej miseczce połączymy majonez z masłem i posmarujemy po zewnętrznej stronie chleba.
Umieścimy w koszyku frytownicy i będziemy smażyć w temperaturze 360 stopni F przez 5 minut, przewrócimy i będziemy smażyć kolejne 5 minut lub do momentu, aż będą tosty.